↗

ربط TikTok من أول وجديد

الخطوة دي هتعمل تفويض جديد بكل الصلاحيات المعتمدة على التطبيق.
بعد الموافقة، التوكن القديم هيتحفظ كنسخة احتياطية والتوكن الجديد هيحل مكانه.
ابدأ ربط TikTok

لو TikTok عرض شاشة اختيار صلاحيات، وافق على كل الصلاحيات المطلوبة.